Izaberite stranicu

Afrika 2024

Poštovani putnici, pred Vama je samo deo naše ponude za destinaciju AFRIKA 2024,  koja uključuje i afričke države u INDIJSKOM OKEANU, predstavljene kroz aktuelne online PDF programe naših partnera gde možete detaljnije videti neke od putovanja koje imamo u našoj ponudi. Sve što vidite u ovim ponudama predstavlja našu selekciju putovanja koje možete rezervisati i platiti direktno preko naše agencije.

Pored navedenih primera ponuda, u našoj ponudi imamo mnogo više nego što je trenutno dostupno na našem web sajtu. Slobodno nam pošaljite upit za sva putovanja koja niste pronašli na našem sajtu, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naša ponuda obuhvata različite destinacije, sa mogućnošću različitih dužina boravka i različitih vrsta smeštaja i nivoa usluga. Za svaku pomoć u kreiranju Vašeg budućeg putovanja smo Vam na raspolaganju.

Napominjemo da su sve ponude na ovoj stranici promenljivog karaktera i podložne promenama. Za konačnu potvrdu cena, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.