Izaberite stranicu

Rent-a-Car

6 + 4 =

Aldo Travel godinama obavlja uslužni najam vozila (Rent-a-Car) kako u Srbiji tako i u inostranstvu na svim svetskim destinacijama.

Ako Vam treba vozilo u Srbiji ili bilo gde u inostranstvu, pošaljite nam upit, odgovorićemo u roku do 24h.

Poštovani putnici, na gornjim slikama (linkovanim) imate kompletnu online ponudu Rent-a-Car usluga najma vozila jednog od naših ino partnera (DERTOUR-Nemačka) na svim svetskim destinacijama. Sve ponude vozila koje nađete preko Dertour pretraživača, po istim cenama možete rezervisati i platiti preko naše agencije. Ako eventulano ovde ne nađete svoju destinaciju preuzimanja vozila, pošaljite nam upit preko gornjeg formulara na ovoj web stranici.

Napomena: ovi online pretraživači su samo na nemačkom jeziku, ali su veoma slikoviti i laki za upotrebu. Svakako Vam mi stojimo na raspolaganju za svaku pomoć traženja vozila za Vaše potrebe.

U svakom slučaju mi imamo još nekoliko rezervacionih agencijskih sistema za Rent-a-Car, te ćemo svakako uporediti cene sa ovih linkova sa našim drugim sistemima, da Vam pronađemo najpovoljniji najam u zavisnosti od uslova najma vozila.