Izaberite stranicu

„Traveling – it leaves you speechless, than turns you into a storyteller!“ – Ibn Battuta

Pre nego što započnemo naše zajedničko putovanje, želim da Vam se predstavim. Moje ime je Andrea. Rođena sam i odrasla u Novom Sadu, najlepšem gradu.

Za svoje 23 godine, obišla sam više zemalja i gradova, nego što imam godina. Moja putovanja su počela dok sam bila još sasvim mala. Imala sam tu mogućnost, zahvaljujući svojim roditeljima, da posetim najlepše svetske destinacije i da istinski doživim svu čaroliju tih mesta. I zaista, putovanja su me ostavila bez teksta.

Postoje mesta čija se lepota ne može opisati rečima, a ja ću pokušati da Vam ih dočaram na najbolji mogući način. Na našem blogu, moći ćete da pronađete informacije o mnogim destinacijama širom sveta, korisne savete za putovanje a podelićemo i naša iskustva i impresije sa Vama…

Sva moja putovanja vodila su me upravo u ovaj trenutak, u kom želim da svu svoju opčinjenost lepotama planete na kojoj živimo, podelim sa Vama. Ovaj blog nastaje iz ljubavi prema putovanju i moje želje da Vam približim i dočaram svu čaroliju destinacija koje sam posetila ne samo ja, već i ceo Aldo Travel Team. 

Kroz naše zajedničko putovanje želim da Vas bolje upoznam sa mestima za koja ste čuli ali i sa onima za koje možda niste. Nadam se da ćete se kroz moje iskustvo i iskustvo mojih dragih kolega zaljubiti u neke destinacije, kao što smo se zaljubili i mi. Nadam se da ćete poželeti da otputujete i da na toj tački zemaljske kugle ostavite svoj trag.

Želim da zajedno proputujemo svet!

Vidimo se uskoro…

Andrea i Vaš Aldo Travel Team