Izaberite stranicu

„Travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living.“ – Miriam Beard

Kada su individualna putovanja u pitanju, možda najvažnija stavka jeste da se potpuno prepuštate našoj ekspertizi. Ceo proces razmišljanja, planiranja i realizacije, prepuštate svom agentu. Kako izgleda proces planiranja personalizovanog individualnog putovanja, saznaćete u nastavku.

Konsultacija i odabir destinacije: Nakon što nas kontaktirate, naši stručni agenti će sa vama obaviti detaljan razgovor kako bismo bolje razumeli vaše želje, interese i očekivanja u vezi sa putovanjem. Pružićemo vam informacije o različitim destinacijama i aktivnostima koje su dostupne, pomažući vam da odaberete destinaciju koja najviše odgovara vašim preferencijama. Razmotrićemo zajedno različite faktore kao što su sama destinacija, trajanje boravka, budžet, specifične zahteve ili preferencije u vezi sa smeštajem, iskustva koje želite da doživite i još mnogo toga. 

Istraživanje i preporuke: Na osnovu dobijenih informacija, vaš izabrani agent vrši detaljna istraživanja kako bi vam ponudio opcije koje odgovaraju vašim potrebama. U procesu planiranja, vaši predlozi su uvek dobrodošli. Takođe, predlažemo vam i one opcije sa koje smatramo da će bolje ispuniti vaša očekivanja u vezi sa putovanjem. Pored standarndih turističkih atrakcija, istražujemo i manje poznate lokacije, lokalne događaje i autentična iskustva koja mogu obogatiti vaše putovanje.

Planiranje letova: Kada se odlučite za destinaciju i datume putovanja, vaš odabrani agent pristupa traženju najboljih opcija letova. S obzirom na vaše preferencije u vezi sa datumom putovanja, vremenom dolaska i odlaska, kao i udaljenosti destinacije, pristupamo pronalaženju najpovoljnijih i najpraktičnijih letova ili pronalaženju alternativnih opcija za putovanje. Razmatramo različite faktore poput najboljeg vremena za putovanje, troškova i udobnosti kako bismo vam pružili najbolje moguće opcije. Naši agenti imaju pristup različitim rezervacionim sistemima kako bi vam obezbedili optimalne opcije letova. 

Personalizovani smeštaj: Naš tim će vam ponuditi različite mogućnosti smeštaja u skladu sa vašim budžetom, preferencijama i potrebama. Pružićemo vam detaljne informacije o svakom smeštajnom objektu, uključujući lokaciju, sadržaje, cene i recenzije drugih putnika, uz detaljan opis samog objekta i usluga. Pored tradicionalnih hotela, istražujemo i alternativne smeštajne opcije poput privatnih vila, apartmana ili kuća za odmor, nudeći vam širok spektar izbora. Takođe, nudimo vam sve dostupne opcije usluga – od najma apartmana i vila, preko hotelskih usluga noćenja, noćenja sa doručkom, polupansiona (doručak + večera), punog pansiona (doručak + ručak + večera), pa sve do All Inclusive usluge i njenih varijacija. Naši agenti imaju pristup vodećih svetskih hotelskim rezervacionim sistemima, što dodatno utiče na kvalitet personalizovane usluge koju nudimo.

Organizacija dodatnih usluga: Kada se odlučite za smeštaj, fokusiramo se na dodatne usluge koje će upotpuniti vaše putovanje. Sarađujemo sa pouzdanim partnerima koji pružaju udobne i sigurne usluge transfera i izleta. U ponudi su domaći privatni transferi na relaciji adresa stanovanja – aerodrom, koji doprinose utisku da naša personalizovana usluga započinje već ispred vaših vrata. Takođe, organizujemo i lokalne privatne transfere od aerodroma do hotela i nazad, što je samo još jedan vid dodatne personalizovane usluge koju vam nudimo. Dodatno, u našoj širokoj ponudi su i već pomenuti grupni i privatni izleti na destinacijama, kulturne ture, gastronomska iskustva, sportske aktivnosti i druge aktivnosti.

Dostupnost i podrška: Tokom celog procesa planiranja, a pogotovo tokom samog putovanja naš tim je dostupan 24/7 za sve vaše potrebe i pitanja. Naša podrška ne prestaje nakon završetka procesa planiranja. Sve vreme vašeg boravka na destinaciji, pružamo vam kontinuiranu podršku, rešavajući probleme ili neočekivane situacije, dajući vam savete i osiguravajući da vaše putovanje bude što ugodnije i bezbrižnije.  

Kroz ovaj detaljan proces planiranja, naš cilj je da vam pružimo personalizovano iskustvo putovanja koje će ispuniti sva vaša očekivanja i pružiti vam nezaboravne trenutke. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet i radujemo se prilici da vam pomognemo u planiranju vašeg sledećeg nezaboravnog putovanja. 

Vaš Aldo Travel Team