Izaberite stranicu

Uputstvo za korišćenje ONLINE ponude 2022

Direktno na našem sajtu imate mogućnost Online pretrage naših domaćih i inostranih saradnika, touroperatora, čiju kompletnu ponudu možete detaljno videti, a neke i direktno rezervisati preko našeg sajta

  • Uputstvo za Online ponude naših saradnika, domaćih touroperatora FILIP TRAVEL, 1A TRAVEL i ODEON WORLD TRAVEL
   U samom meniju možete izabrati njihove kompletne ponude odabirom naziva agencije, a u podmeniju imate izbor njihovih najaktuelnijih destinacija u ovom momentu. Sve konkretne ponude na ovim stranama možete rezervisati i platiti preko naše agencije po njihovim navedenim uslovima.
   Napomena: molimo Vas da na ovim stranicama ne radite rezervacije do kraja (ako i za neke postoji mogućnost), jer još uvek nije podešeno da te rezervaciju stignu kod nas na naš mail, nego odaberite konkretni aranžman (uradite print-screen) i pošaljite nam sliku ili sve podatke na mail ili javite telefonom, te ćemo mi u Vaše ime izvršiti rezervaciju za odabrani aranžman ili samo smeštaj.
  • Uputstvo za Online ponude INO TOUROPERATORI
   Ovo je rezervacioni sistem gde imate u ponudi najpouzdanije nemačke touroperatore na jednom mestu, kao što su DERTOUR, TUI, MEIER’S WELTREISEN, FTI, ITS…itd. Rezervacioni sistem SCHMETTERLING je sa njihove strane preveden na srpski jezik, međutim prevod nije savršen, pa npr unos destinacije se još uvek prepoznaje samo na nemačkom jeziku, pa npr kada unosite kao destinaciju Maldivi, sistem prepoznaje samo ako unesete kao Malediven, pa obratite pažnju na tu anomaliju prevoda. Unosom traženih podataka (osnovnih ili detaljnih) sistem pretražuje raspoloživost svih uključenih nemačkih touroperatora u sistem, pa time dobijate detaljnu i konkretnu ponudu za Vaš konkretni unos, od raznih touroperatora koje možete rezervisati i platiti preko naše agencije.

   Napomena: u ovom sistemu možete izvršiti rezervaciju (predrezervaciju) do samog kraja i kada je obavite, svi podaci stižu na Vašu i na našu e-mail adresu. Mi Vas tada obaveštavamo u najkraćem mogućem roku o svim detaljima vezano za uslove i plaćanje Vaše odabrane rezervacije ili eventualno o nemogućnosti potvrde ove rezervacije, ako ju je nemoguće potvrditi kod izabranog touroperatora. Cene u sistemu su iskazane u valuti EUR, na taj iznos se dodaje 3% za troškove rezervacije njihovih distributera u Srbiji (uključeni i svi bankarski troškovi za ino plaćanja), a plaćanje se vrši u našoj valuti RSD, po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
  • Uputstvo za Online rezervacioni sistem BOOKING.COM
   Na ovoj stranici (kliknite je u meniju) možete vršiti direktne rezervacije kroz većini poznat i već korišćen rezervacioni sistem Booking.com ali ovde, od sada i preko našeg sajta, gde za takve rezervacije od nas imate ponuđene određene benefite koje imate detaljno objašnjene na samoj našoj stranici koja Vas vodi direktno na Booking.com 

Ovo su samo neki od domaćih i inostranih touroperatora sa kojima najviše sarađujemo i možemo reći da su najpouzdaniji za saradnju, no pored navedenih, od kojih imamo mogućnost implemetacije Online ponude na našem sajtu, sarađujemo i sa mnoštvom drugih touroperatora čiju Online ponudu nemamo na našem sajtu ali ih imamo na raspolaganju kada nam šaljete upite za određene hotele ili tražene destinacije, tako da je naša realna ponuda još mnogo šira nego što je vidite na ovim stranama Online ponuda naših navedenih saradnika.

Za svaku asistenciju u pretraživanju ovih Online sistema, a i van njih, naši agenti su Vam uvek na raspolaganju

Podaci o Organizatorima putovanja naših domaćih saradnika, touroperatora za Online ponude:

– FILIP TRAVEL DOO BEOGRAD, Licenca kat. A, br: OTP 113/2021 od 12.10.2021, MB 0696838, PIB 100096093

– ODEON WORLD TRAVEL  DOO BEOGRAD, Licenca kat. A, br: OTP 114/2021 od 12.10.2021, MB 20370424, PIB 105424321

– 1A TRAVEL DOO BEOGRAD, Licenca kat. A, br: OTP 102/2021 od 08.10.2021, MB 20405317, PIB 105525494 

Podaci o Organizatorima putovanja naših domaćih distributera za Ino touroperatore za Online ponude:

– DERTOUR DOO BEOGRAD, Licenca kat. A, br: OTP 152/2021 od 01.11.2021, MB 20142685, PIB 104310175